Интересни инициативи на Кр. Узунов в ПК „Финанси и бюджет”

Go down

Интересни инициативи на Кр. Узунов в ПК „Финанси и бюджет”

Писане by арх.Калина Митева-Павловa on Пон 18 Май 2009, 8:53 pm

ПК „Финанси и бюджет” не прие предложение на кмета за изменение в Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на община Варна

Красимир Узунов от „Глас” настоя да бъде раздадена на съветниците проектно-сметната документация на всички инфраструктурни проекти, за да могат специалисти да преценят дали представените цени са реални.

„Второ, Куцарова, или някой друг да дойде и да докладва за сумата на ОУП, защото чувам, че тя постоянно се променя. Станаха 26 анекса към този годовор...
Трето, искам да направя инвестиции в общината в размер на 10 млн.лв. под формата на 2 детски градини. Имам писмо с инвестиционно намерение, показаха ми различни земи и тази, която е подходяща, паркинга на Окръжна болница, ми казаха, че е отредено за Спешен медицински център. Но няма такова решение на ОбС”, заяви Красимир Узунов.

Комисията не взе решения по поставените от него въпроси, защото писмото с това инвестиционно намерение не е внесено до Общинския съвет, а до Кмета на Общината.

http://vlastta.com/nivo1.php?id1=&id2=&id3=826&table=izlagaha&sluchai=1

http://news.varna24.bg/90930.html

арх.Калина Митева-Павловa

Брой мнения : 854
Location : Varna
Registration date : 03.12.2007

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите